Wilt u persoonlijke foto's op locaties van u, uw familie of vrienden? U kunt mij om een offerte vragen met duidelijk uw wensen en plannen vermeld.
U krijgt van mij persoonlijk bericht in hoeverre ik aan uw wensen en plannen tegemoet kan komen en ze ook in de door u gestelde tijd kan realiseren.

Mijn tarief is als volgt opgebouwd:

Voor het eerste uur op locatie staat standaard € 75,00. Hierin zijn meegenomen de vervoerskosten tot een afstand van 15 km van mijn basis.
Eveneens worden de eerste 20 foto's standaard bewerkt, opgeslagen op een door u aan te geven formaat en type, en deze worden u aangeleverd op CD.

Kilometer prijs is € 0,19 per gereden kilometer gerekend vanaf mijn start minus 2 x 15 kilometer. Voor volgende uren die ik aanwezig ben wordt per uur € 12,50 gerekend, ook al maak ik geen foto's. Per uur krijgt u 25% korting op de bewerking van meer gemaakte foto's.

Verdere fotobewerking, speciale formaten, albums, foto films hebben een standaard tarief van € 7,50 per 25 foto's. Albums en andere zaken die bekostigd moeten worden gaan in overleg. 

Voor bezoeken van parken en/of attracties zijn de entree kosten voor rekening van de klant en niet bij de tarieven inbegrepen. 

Hebt u geen vervoer, kunt u natuurlijk met mij mee rijden. Afstanden worden gerekend vanaf moment dat ik op mijn basis vertrek.

Is de locatie verder dan 100 km heen en 100 km terug reizen is het raadzamer een lokale fotograaf in te huren. Mijn beschikbare tijd is niet grenzeloos en ik doe niets overhaast, hetgeen ten koste gaat van kwaliteit.
Vraag een offerte aan