Wie ben ik en wat drijft mij? Mijn naam is Rob en mijn passie is fotografie van bloemetjes, beestjes en de mooie natuur in alle jarentijden.

Op mij 8ste kreeg ik een oude Illford camera van mijn opa, die ook verwoed fotograaf was. Het was een camera waar je de lens van kon indrukken. Later liet mijn opa zijn Asahi Pentax aan mij na..  die heb ik nog steeds, en zal als ik een filmpje zou kopen nog werken ook.

Tegenwoordig doe ik alles digitaal met mijn Nikki (Nikon camera) 2 objectieven zijn voor mij momenteel voldoende om alles te doen wat ik wil doen. Wat tussen ringen voor macro werk en een extender voor heel ver weg...    dat is de kwaliteit dan ook wel. Dus de hulpstukken worden weinig toegepast.

Veelal ben ik op pad zonder statief, maar ik heb een geweldige driepoot en een mono poot...  altijd handig op wandelingen...

U heb wat van mijn werk op de website kunnen zien, maar er is meer. Zo plaats ik uit ethiek geen personen hoewel ik die wel fotografeer.

Ik heb een hekel aan feesten en partijen, heb dat wel gedaan maar doe het niet meer..  af en toe nog eens een zangeres tijdens haar optreden.

U kunt mij altijd vragen voor een shoot, bijvoorbeeld een kleinkind...  Superleuk om te doen. Of dikkebuiken fotografie, ook erg leuk, en wel volgens ethiek. Geen extreem bloot.